Szántóföldi vetőmag

A Nyír-Chem Kft. szinte mindenfajta vetőmagot forgalmaz, mivel ajánlatunkban megtalálhatóak az aprómagok és a különböző takarmánynövények vetőmagjai is. Számunkra fontos, hogy az általunk forgalmazott vetőmagok kiváló minőségű és megfelelő hozamú termést biztosítsanak vásárólóink számára. A vetőmagok nyomon-követhetőségénél szigorúan betartjuk a szántóföldi, valamint a zöldségnövények vetőmagjainak forgalmazására vonatkozó szabályait, amely alapján minden vetőmag pontosan visszakövethető. Ezzel még tovább növeljük a partnereink által elvárt szántóföldi vetőmag minőségi garanciáit.

Bármikor számíthat ránk

Mi mindig segítünk Önnek növényvédőszer vásárlásában, alma-, napraforgó-, kukorica termesztésben, továbbá műtrágya vásárlásában vagy akár vetőmag rendelésében. Szolgáltatásaink között megtalálja a szaktanácsadást, termék kiszállítást is, ami megkönnyíti Önnek a mindennapi munkát.
novenyvedoszernovenyvedoszer
mutragyamutragya
vetomagvetomag
kerteszeti-termekekkerteszeti-termekek
biotermesztesbiotermesztes
novenybiztositasnovenybiztositas
termeles-finanszirozastermeles-finanszirozas
termenykereskedelemtermenykereskedelem

VITAFER - ERŐ MINDEN CSEPPBEN

A VitaFer termékek olyan, több tápelemből álló szuszpenziós lombtrágyák, melyek gyorsan és maradéktalanul felszívódnak és hasznosulnak a növényi szövetekben.