vetomagok


Szántóföldi vetőmag

 

A Nyír-Chem Kft. szinte mindenfajta vetőmagot forgalmaz, mivel ajánlatunkban megtalálhatóak az aprómagok és a különböző takarmánynövények vetőmagjai is.
Számunkra fontos, hogy az általunk forgalmazott vetőmagok kiváló minőségű és megfelelő hozamú termést biztosítsanak vásárólóink számára. A vetőmagok nyomon-követhetőségénél szigorúan betartjuk a szántóföldi, valamint a zöldségnövények vetőmagjainak forgalmazására vonatkozó szabályait, amely alapján minden vetőmag pontosan visszakövethető. Ezzel még tovább növeljük a partnereink által elvárt szántóföldi vetőmag minőségi garanciáit.

 

ÁRAINK      KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET
 

 

 

 

 

Bármikor számíthat ránk

green line 2

Mi mindig segítünk Önnek növényvédőszer vásárlásában, alma-, napraforgó-, kukorica termesztésben, továbbá
műtrágya vásárlásában vagy akár vetőmag rendelésében.
Szolgáltatásaink között megtalálja a szaktanácsadást, termék kiszállítást is, ami megkönnyíti Önnek a mindennapi munkát.


 

 

 

 

 

 

Minőségi termékek a Nyír-Chem kínálatában

 

green line 2

 

Nálunk megtalálja a legjobb gyártók és forgalmazók termékeit is, ha növényvédőszert, vetőmagot, műtrágyát vagy akár kertészeti termékeket keres.

gyarto adamagyarto arystagyarto belchimgyarto basfgyarto biocontMalagrow2 Nufarm2Bayer 2Dupontgyarto fmcgyarto kwizdagyarto monsantoBiolchim gyarto sumiagrogyarto sygenta gyarto yaragyarto dow        

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.