Nyír-Chem Kft.

Cégünk a Nyír-Chem Kft. 1999-es megalakulása óta immáron több mint egy évtizedes múltra tekinthet vissza, ezalatt pedig a Dél-Nyírség, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik meghatározó növényvédőszer és műtrágya kereskedésévé vált. A kemikáliák mellett forgalmazunk szántóföldi és- kertészeti vetőmagvakat és természetesen a termeléshez szükséges kellékek is megtalálhatóak az árukínálatban. A növénytermesztési munkafolyamatok során felmerülő kérdésekben növényvédő-, agrár- és kertészmérnök végzettséggel rendelkező munkatársaink készséggel állnak partnereink és vásárlóink rendelkezésére, legyen az termesztéstechnológiai probléma vagy éppen csak a megfelelő növényvédőszer és dózis kiválasztása.

Üzletpolitikánk

Mivel a Nyír-Chem Kft. üzletpolitikája a korrekt piaci magatartás betartása, ezért fontosnak tartjuk, hogy a termelő számára mindig az optimális terméket javasoljuk, ami nem feltétlenül a legdrágábbat jelenti. A versenyképes árak mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyors és hatékony kiszolgálásra és kiszállításra is. A fő profil - a növényvédőszer és műtrágya kereskedelme - mellett termeltetési szerződéseket is kötünk ipari almára, kukoricára és napraforgóra egyaránt. A kész termék felvásárlása mellett természetesen biztosítjuk a termeléshez szükséges input anyagokat. Bekapcsolódtunk a veszélyes hulladékok gyűjtése programba, ami egyrészt az üres göngyölegek elhelyezését oldja meg a termelők számára, másrészt környezetvédelmi szempontból is fontos.

BÁRMIKOR

SZÁMÍTHAT

RÁNK

 

Mi mindig segítünk Önnek növényvédőszer vásárlásában, alma-, napraforgó-, kukorica termesztésben, továbbá
műtrágya vásárlásában vagy akár vetőmag rendelésében.
Szolgáltatásaink között megtalálja a szaktanácsadást, termék kiszállítást is, ami megkönnyíti Önnek a mindennapi munkát.

VITAFER - ERŐ MINDEN CSEPPBEN

A VitaFer termékek olyan, több tápelemből álló szuszpenziós lombtrágyák, melyek gyorsan és maradéktalanul felszívódnak és hasznosulnak a növényi szövetekben.