kerteszeti termekek


Kertészeti termékek

 

A Nyír-Chem Kft. széles körben kínál Önnek kertészeti termékeket, amellyel egy igazi oázissá varázsolhatja a kertjét. Raktárkészletünkön mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Kedvező árakkal, gyors kiszolgálással várjuk Önt. Amennyiben kiszállítással szeretné megrendelni a kertészeti termékeket, kérjük jelezze megrendelésében. Szakértő munkatársunk szívesen segít Önnek, bármilyen kertészettel kapcsolatos kérdése lenne.

 

NÉZZE MEG AKCIÓS KERTÉSZETI ÁRLISTÁNKAT!

ÁRAINK
KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET
 

 

 

 

 

Bármikor számíthat ránk

green line 2

Mi mindig segítünk Önnek növényvédőszer vásárlásában, alma-, napraforgó-, kukorica termesztésben, továbbá
műtrágya vásárlásában vagy akár vetőmag rendelésében.
Szolgáltatásaink között megtalálja a szaktanácsadást, termék kiszállítást is, ami megkönnyíti Önnek a mindennapi munkát.


 

 

 

 

 

 

Minőségi termékek a Nyír-Chem kínálatában

 

green line 2

 

Nálunk megtalálja a legjobb gyártók és forgalmazók termékeit is, ha növényvédőszert, vetőmagot, műtrágyát vagy akár kertészeti termékeket keres.

gyarto adamagyarto arystagyarto belchimgyarto basfgyarto biocontMalagrow2 Nufarm2Bayer 2Dupontgyarto fmcgyarto kwizdagyarto monsantoBiolchim gyarto sumiagrogyarto sygenta gyarto yaragyarto dow        

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.