Keressen minket bizalommal!   +36 42 561 065   +36 30 326 0668
nyirchem@t-online.hu
2024-09-11 11:38:00

2024. szeptember 7-én került megrendezésre az első Nyír-Chem Vízilabda Kupa Nyíregyházán, az EISSMANN Nyíregyházi Városi Uszodában.

2024. szeptember 7-én került megrendezésre az első Nyír-Chem Vízilabda Kupa Nyíregyházán, az EISSMANN Nyíregyházi Városi Uszodában. Az Aqua SE által szervezett rendezvényen négy csapat mérte össze tudását a Gyermek I. korosztályban, ahol a 2010-ben született fiatal sportolók mutathatták meg tehetségüket.
Az esemény 09:00 és 14:30 között zajlott, és a szurkolók izgalmas mérkőzéseket láthattak, miközben a MVLC Miskolci Vízilabda Klub, a Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület Debrecen, a MATE-GEAC-MSA Gödöllő és az AQUA SE Nyíregyháza csapatai versengtek a győzelemért. A torna nagyszerű lehetőséget biztosított arra, hogy támogassuk a fiatal tehetségeket, és együtt ünnepeljük az I. Nyír-Chem Kupa debütálását.

A tornán résztvevő játékosok kemény küzdelmet vívtak, és a rendezvény végén négy kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportoló külön díjazásban részesült, amit az edzők ajánlása alapján ítéltek oda. Az érmeket és különdíjakat Tölgyfa József, a Nyír-Chem Kft. ügyvezetője  és Szakács Roland, az Aqua Sport Egyesület elnöke adta át.

A Nyír-Chem Kft. büszke arra, hogy támogathatja a jövő sportolóit, és hozzájárulhat a helyi közösség sportéletének fejlődéséhez. Az I. Nyír-Chem Vízilabda Kupa sikeresen zárult, és reméljük, hogy a jövőben is hasonló lelkesedéssel ünnepelhetjük a fiatal vízilabdázókat.

Nyír-Chem Kft. – Több mint növényvédelem
A jövő sportolóiért