Biotermesztés

Ez a legtermészetesebb módja a növénytermesztésnek. A termesztett bioélelmiszereknek minden esetben meg kell felelniük az összes élelmiszerekkel és a speciális, ökológiai gazdálkodási rendszerrel szemben támasztott követelménynek, így a NYÍR-CHEM Kft. minden terméke hitelesített bio termék. A hitelesítési folyamat 100% garanciát ad arra, hogy a vevőink kizárólag olyan termékeket vásároljanak tőlünk, amelyek minden tekintetben megfelelnek a BIO normáknak. Cégünk törekszik arra, hogy ne csak a kötelező előírásoknak tegyen eleget, hanem minden esetben a lehető legtöbb hozzáadott értéket, tanácsot, szakértelmet adja az általunk forgalmazott BIO termékekhez. Az általunk forgalmazott BIO jelölésű engedélyezett növényvédőszerek valamint vetőmagok, műtrágyák 100% garanciát biztosítanak a BIO termés megőrzéséhez.

Bármikor számíthat ránk

Mi mindig segítünk Önnek növényvédőszer vásárlásában, alma-, napraforgó-, kukorica termesztésben, továbbá műtrágya vásárlásában vagy akár vetőmag rendelésében. Szolgáltatásaink között megtalálja a szaktanácsadást, termék kiszállítást is, ami megkönnyíti Önnek a mindennapi munkát.
novenyvedoszernovenyvedoszer
mutragyamutragya
vetomagvetomag
kerteszeti-termekekkerteszeti-termekek
biotermesztesbiotermesztes
novenybiztositasnovenybiztositas
termeles-finanszirozastermeles-finanszirozas
termenykereskedelemtermenykereskedelem

VITAFER - ERŐ MINDEN CSEPPBEN

A VitaFer termékek olyan, több tápelemből álló szuszpenziós lombtrágyák, melyek gyorsan és maradéktalanul felszívódnak és hasznosulnak a növényi szövetekben.