P57 517466313 termeles


Biotermesztés

 

Ez a legtermészetesebb módja a növénytermesztésnek. A termesztett bioélelmiszereknek minden esetben meg kell felelniük az összes élelmiszerekkel és a speciális, ökológiai gazdálkodási rendszerrel szemben támasztott követelménynek, így a NYÍR-CHEM Kft. minden terméke hitelesített bio termék. A hitelesítési folyamat 100% garanciát ad arra, hogy a vevőink kizárólag olyan termékeket vásároljanak tőlünk, amelyek minden tekintetben megfelelnek a BIO normáknak. Cégünk törekszik arra, hogy ne csak a kötelező előírásoknak tegyen eleget, hanem minden esetben a lehető legtöbb hozzáadott értéket, tanácsot, szakértelmet adja az általunk forgalmazott BIO termékekhez. Az általunk forgalmazott BIO jelölésű engedélyezett növényvédőszerek valamint vetőmagok, műtrágyák 100% garanciát biztosítanak a BIO termés megőrzéséhez.

 


SZÍVESEN SEGÍTÜNK ÖNNEK
 

 

 

 

 

Bármikor számíthat ránk

green line 2

Mi mindig segítünk Önnek növényvédőszer vásárlásában, alma-, napraforgó-, kukorica termesztésben, továbbá
műtrágya vásárlásában vagy akár vetőmag rendelésében.
Szolgáltatásaink között megtalálja a szaktanácsadást, termék kiszállítást is, ami megkönnyíti Önnek a mindennapi munkát.


 

 

 

 

 

 

Minőségi termékek a Nyír-Chem kínálatában

 

green line 2

 

Nálunk megtalálja a legjobb gyártók és forgalmazók termékeit is, ha növényvédőszert, vetőmagot, műtrágyát vagy akár kertészeti termékeket keres.

gyarto adamagyarto arystagyarto belchimgyarto basfgyarto biocontMalagrow2 Nufarm2Bayer 2Dupontgyarto fmcgyarto kwizdagyarto monsantoBiolchim gyarto sumiagrogyarto sygenta gyarto yaragyarto dow        

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.