Felhasználási feltételek

 

 

 

 

GONDOSAN OLVASSA EL A JELEN FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET ezen honlap (a továbbiakban: "a Honlap") használata előtt. Ezen feltételek a Honlap minden meglátogatása és használatba vétele esetén, továbbá a Honlapon vagy annak révén nyújtott Tartalom (az alábbi meghatározás szerint), információ, ajánlat és/vagy szolgáltatás tekintetében alkalmazandók. A Honlap használatával Ön teljes egészében elfogadja ezen feltételeket, továbbá a Honlapra, az internetre és/vagy a világhálóra alkalmazandó minden további törvényt vagy rendeletet. Ha a feltételekkel nem ért egyet, kérjük, hagyja el a Honlapot!

TULAJDONJOG

A Honlapot a Nyír-Chem Kft. birtokolja és működteti. A Honlapon található vagy itt közzétett valamennyi tartalom - beleértve (de nem kizárólag ezekre korlátozva) a szövegeket, grafikákat, fotókat, képeket, mozgóképeket, videoanyagokat, illusztrációkat és szoftvert ("Tartalom") - a Nyír-Chem Kft. és/vagy a csoportjához tartozó vállalatok, illetve a vele kapcsolatban álló licenctulajdonosok és/vagy tartalomszolgáltatók tulajdona. A Honlap minden eleme - beleértve (de nem kizárólag ezekre korlátozva) a látványtervet és a Tartalmat - kereskedelmi, szerzőijogi, védjegyi és egyéb, szellemi tulajdonjogokra vonatkozó törvények védelme alatt áll. A jelen megállapodásban vagy a Nyír-Chem Kft. vállalattal kötött egyéb megállapodásban kifejezetten engedélyezett módokon kívül a Honlap vagy a Tartalom részei vagy elemei semmilyen formában sem másolhatók vagy továbbíthatók. Ha ezzel ellenkező kifejezett megállapodás nem születik, a Honlap és a Tartalom, továbbá a hozzájuk kapcsolódó jogok a Nyír-Chem Kft. vállalatcsoport vagy licenctulajdonosai tulajdonában maradnak.

SZERZŐI JOGOK ÉS VÉDJEGYEK

A Tartalom egészének szerzői joga a Nyír-Chem Kft. tulajdonában van és marad. Ha a Honlapon található dokumentumok ellenkező utasítást nem tartalmaznak, a felhasználó (Ön) megtekintheti, lejátszhatja, kinyomtathatja, illetve letöltheti a Webhelyen található dokumentumokat, hanganyagokat és videoanyagokat, de ezeket kizárólag személyes, tájékozódási és nem kereskedelmi célra használhatja fel. Tilos a Tartalom módosítása, másolása, terjesztése, közvetítése, közzététele, előadása, reprodukálása, kiadása, licencelése, átruházása, értékesítése, továbbá a Tartalom alapján készült művek létrehozása. A szerzői jogokra vonatkozó hatályos törvényben engedélyezett módokon kívül a Tartalom egyetlen eleme sem használható fel újra a Nyír-Chem Kft. előzetes engedélye nélkül. A jelen feltételek hatálya alatt az ilyen anyagok más honlapokon vagy hálózati számítógépes környezetekben való felhasználása tilos. A Honlapon található tartalmakban szereplő szerzői jogi információk, védjegyek és egyéb, tulajdonjoggal védett elemek eltávolítása tilos. Amennyiben Ön a Honlapról szoftvert tölt le - beleértve (de nem kizárólag ezekre korlátozva) a képernyő kímélőket, az ikonokat, a videókat vagy a háttérképeket - a szoftvert, ideértve a szoftverben található vagy az annak használatával generált fájlokat és képeket is, illetve a szoftvert kísérő adatokat (összefoglaló néven: a "Szoftver") az Ön számára a Nyír-Chem Kft. licenceli, de a Szoftverre vonatkozó tulajdonosi és egyéb jogokat nem ruházza át Önre. A szoftver tárolásához használt adathordozó az Ön tulajdonát képezi, de a Nyír-Chem Kft. teljes mértékben a Szoftver és a hozzá kapcsolódó szellemi tulajdonjogok birtokosa marad. Ön a szoftvert nem forgalmazhatja, értékesítheti, bonthatja elemeire és kódolhatja vissza, továbbá nem fejtheti vissza a forráskódját és nem állíthatja elő annak emberi értelmezésre alkalmas változatát.

VÉDJEGYEK

A Nyír-Chem Kft. itt használt védjegyei, szolgáltatása védjegyei és kereskedelmi nevei (beleértve a következőket is, de nem csupán ezekre korlátozva: a "Nyír-Chem Kft." szó, "a Nyír-Chem Kft. logó") a Nyír-Chem Kft. vagy üzleti partnerei védjegyei vagy bejegyzett védjegyei, ha kifejezett utalás nem történik ennek ellenkezőjére. Ön semmilyen módon sem használhatja fel, másolhatja, reprodukálhatja, adhatja ki újra, továbbíthatja, forgalmazhatja vagy módosíthatja a Nyír-Chem Kft. védjegyeket - ideértve az anyagok honlapon történő terjesztésével kapcsolatos hirdetést vagy reklámot is - a Nyír-Chem Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül. A Nyír-Chem Kft. védjegyek más honlapon vagy hálózati számítógépes környezetben történő felhasználása, például a Honlap (egy részének) külső internetes oldalon történő tárolása vagy reprodukálása, vagy a Honlap és más internetes oldalak közötti szöveges, beágyazott vagy közvetlen hivatkozások létrehozása a Nyír-Chem Kft. kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos. Amennyiben Ön a Honlapról szoftvert tölt le - beleértve (de nem kizárólag ezekre korlátozva) a képernyő kímélőket, az ikonokat, a videókat vagy a háttérképeket - a szoftvert, ideértve a szoftverben található vagy az annak használatával generált fájlokat és képeket is, illetve a szoftvert kísérő adatokat (összefoglaló néven: a "Szoftver") az Ön számára a Nyír-Chem Kft. licenceli, de a Szoftverre vonatkozó tulajdonosi és egyéb jogokat nem ruházza át Önre. A szoftver tárolásához használt adathordozó az Ön tulajdonát képezi, de a Nyír-Chem Kft. teljes mértékben a Szoftver és a hozzá kapcsolódó szellemi tulajdonjogok birtokosa marad. Ön a szoftvert nem forgalmazhatja, értékesítheti, bonthatja elemeire és kódolhatja vissza, továbbá nem fejtheti vissza a forráskódját és nem állíthatja elő annak emberi értelmezésre alkalmas változatát.

KÜLSŐ FELEKRE MUTATÓ HIVATKOZÁSOK

Az Ön kényelme és a honlap jobb használhatósága érdekében időről időre külső felek tulajdonában lévő, illetve ezek által felügyelt honlapokra mutató hivatkozásokat teszünk közzé. Az ilyen hivatkozások használatakor Ön elhagyja a Nyír-Chem Kft. szolgáltatási tartományát. A honlapon olyan partnerek hivatkozásai is szerepelhetnek, melyek a Nyír-Chem Kft. logóit közös márkanév-használati megállapodás keretében használják. Azok a honlapok, melyekre Ön a hivatkozások segítségével eljuthat, saját adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek, és bár a Nyír-Chem Kft. célja a honlap integritásának megőrzése, nem felelős és nem vonható felelősségre ilyen oldalak tartalma és tevékenységei tekintetében. Ezért Ön az ilyen honlapokat kizárólag saját felelősségére nyitja meg. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezek a külső honlapok saját cookie-kat küldhetnek, adatokat gyűjthetnek, illetve személyes információkat kérhetnek, ezért az ilyen honlapok használatát megelőzően tekintse át azok felhasználási feltételeit és/vagy adatvédelmi szabályzatát.

VISSZAÉLÉS

Tilos a Honlap felhasználása olyan tartalom közzétételére vagy továbbítására, mely sértő, fenyegető, hamis, félrevezető, provokatív, rágalmazó, hírnévrontó, a magánélethez való jogot sértő, obszcén, vulgáris, profán, pornográf, zaklató, gyalázkodó, diszkriminatív vagy törvényellenes, illetve melynek közzététele bűncselekménynek vagy arra való felbuzdításnak minősülhet, sérti mások jogait, vagy bármely egyéb módon polgári jogi felelősséget keletkeztető vagy törvénysértő magatartást eredményez. Tilos továbbá a Honlap felületének és tartalmának kereskedelmi vagy reklámcélú felhasználása.

RÉSZVÉTEL MEGTAGADÁSA

 A Nyír-Chem Kft. időről időre lehetővé teszi a honlapon a felhasználók által létrehozott tartalmak megtekintését és terjesztését, például hozzászólások vagy másoknak küldött elektronikus képeslapok formájában. Ha igénybe veszi ezt a lehetőséget, egyúttal elfogadja azt a tényt is, hogy a Nyír-Chem Kft. a látogatók és a tagok által rendelkezésre bocsátott tartalom forgalmazásában csak a passzív közvetítő szerepét játssza, és nem vonható felelősségre az Ön vagy más felhasználók által létrehozott közlemények és egyéb anyagok tartalmáért. A Nyír-Chem Kft. fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint blokkolja vagy eltávolítsa azokat az anyagokat, melyeket jelen Feltételekkel ellentmondónak talál, illetve bármilyen más okból kifogásol.

 

 

 

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.